GYALÁZÓ OLDAL

 

}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}

az egyetlen de kegyetlen megoldás az ország jobb sorsára!

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

egy mocsok náciféreg szarrágyalázása

ez a barom a józsefvárosi polgárőrség „parancsnoka”!!!!!!

\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

ezért fenyegetett a levitézlett szarzsák ügyvéddel!

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

a rühes faszszopó most kuporog az aranyhegy tetején és számolgassa! (fedetlen közszereplős jellemhiba te ökör!)

aki ezt a férget meglássa, nyugottan fosson a szájába! de megfelelő távolságból, különben villás nyelvével a segglukát is suvickolni kezdi!

a tolvaj rabló kurvanyádat még baszná’ (baszatnád magadat) is a sitten te csótány?!

}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}

az ország 2 legundorítóbb faszszoppója! a fotto magájért beszél, amíg ezeknek (és azoknak, akiket képviselnek) BÁRMENNYI mozgásterük van, itt változni semmi nem fog! a jóságos mottorfűrész még segíthet a dolgon!!!!!!!!

#######################################################################################################################

csak 1 jó van ebben a szaros válságban: maguk alá fostak végre az öntelt faszszopó pénzeszsákok! a sok kivagyi féreg most sirathassa az összeharácsolt milliárdjait, hehehe!
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

fellépés a hatalom ellen, a buzik csak ürügy, a szélsőjobb meg kényszerzubbony, ez
ÁLTALÁNOS ELÉGEDETLENSÉG, elbasztad, elit, tehát nagyot fogsz szopni!
a képlet egyszerű: a rendszerváltozás idején az elit összefogott az alvilággal, és KIFOSZTOTTA az országot! ez a folyamat ma is tart. ezért nincs fejlődés. NINCS MIBŐL megújulni ebben a szarrálopott tetves kis országban!

elitgyalázás mestörfokon!és videjónvidejo2 vagyóvasdel vagynézdvégig barom!
ésmeg itt egy fasza czikk hasonló szömlélöttel – érdekes, csak románijában (erdélyben) jelenik meg a netten, oszt mé???!!!!
a hvg.hu sem akar (nagyon) lemaradni +

köcsög vagy robot, robot vagy köcsög / rohamrendőr, a pofádba köpök!
torz manó a főnök faszát szopjaaa / mert torz manó a főnök csókosaaa!
(ezisoperett és azisoperett – a nyomulógép dala – az ostoba csótány egyed lászlóról van szó!)

annál gyengébb egy ország, minél több törtető tud érvényesülni benne

{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{


hátelgyött ez az idő is! a mammonista féreg szektabe akarta a guglinál tiltatni a reá vonatkozó gyalázó oldalamat! merha szépen beírod gugliba hogy németh sándor, a második találatná’ kigyön ódalam! érdekes, pert nem indítanak ellenem! félnek, hogy kiderülne eppár a mérhetetlen sok bűnükből, gyilkosságok, satöbbi! sajátos módon a yutubról le tudják cenzúráztatni a nekik gázos videjókat! az amerikaji és izraeli valagakat csontig kinyalták ezek a torz csótányok! sárga amerikai iskolabusszal furikáztatni a kölkeiket – a talajmenti sznobizmus rémisztően buta esete!

ŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁ

a gitárosunk fasza kis pólóboltját bezáratta a mocskos rohadék APEH! ez a nullaszar meg 800millijó adóval lóg, és szabadon csinálja a kárt tovább! pontosan addig lesz élhetetlen ez az ország, amíg az ehhez hasonló ótvaros elitparaziták szabadon sétafikálhatnak! hol itt az egyenlő bánásmód elve, patkányhivatal?

#######################################################################bazmug ímélözik nekem eyg mézesmázos szektaféreg a kishitler gyülekezetébül, hogy vegyem le ódalrul gyilkosköcsög sándorpásztor gyalázásomat, mert a gugliban egybül az jön le, hogy sanyiféreg valagbagyalázza pajorpatkányt. mindezt a rendes, tisztességes, családos szektatagok nevében! há nebasszamámeganagyvilág! yóhogy az gyön be! mer úccsináttam büdösök! majd ha sanyibarom visszaszógáttassa a hit nevében a szegényemberek zsebéből kikárogott millijárdokat, egybül én is leveszem gyalázást, vagyis sohanapgyán kiskedden! véglény-klub és zombi-tőzsde!!!!!!!!!

ßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßß
Szerencsétlen yupikurvák sekélyes típusálma: méregdrága lenyúlbőr retikült sopikálni a Fosszadki&Basszadki divatházból , aztán a Sirályszar szigeteken megrendezett laza céges búvártanfolyamon a málé vörkoholikus főnököt egy gégecső segítségével csontig leszopni a víz alatt, a gyors férjhez menéssel járó örökös kitartottság reményében. Hö!

#####################################################################################

megint nehéz lett itthon élni ebben a szarrálopott tetves kis országban! kádárköcsög alatt több generációnként hullámokban disszidáltak az emberek, kezdődik megint?! ez nem a jobboldaltól, vagy a baloldaltól függ ma, hanem a mérhetetlenül VAK elit mindent leszarásától! minden oldalon! aki ezért a balt támadja jobbról, vagy fordítva, az is ugyanolyan ostoba féreg, mint akik ennyire brutálisan szarrá lopták az országot. annyira elloptak-eladtak mindent (az összes kormány!), annyira szétfolyik MOST is a behajtott pénz – pl. adó – az elit zsebébe ellenőrizetlenül, hogy NINCS MIBŐL újra erőre kapnia ennek a szerencsétlen országnak. basszátokmeg, ezért gyertek flash koncertra! meg ezért: 1.2.
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@bazmeg@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

operettország: eggyketttőhárrrom a debylwitz iggazi őshazája médin fingary – a röhej és az ostobaság szarszagú keveréke
###############******************###########################################

EPPÁR KERESETLEN SZÓ A SZIGETRÜL(2007):
CÉLKÖZÖNSÉG! mocskok! a karakószörcsöki hardkórpank mikor jut bé oda, faszszopók?! nincs annyi pénze, mi?! $$$$$$(dullár)!!! bazmeg haveri alapon mindenki félig ingyé robotol, a fostalicskák meg vidáman röhögve besöprik a tonna aranyakat! így megyen ez fingisztánban! mi a szarbamártott lófasznak köllött külhoniak rezervátumát csináni a szigetbül? megugassam a tutterót? a nagyobb lé mijatt!
(bővebben a Lehúzási technikák a Kufár-szigeten c. ezidáig még meg nem jelent tanulmányban)
és megbaszom a szádat kiccsiköccsi eszt óvassad és ne a nátthát a végin bazmeg!

a trágyasziget stílszerűjenVICSORI PÉNZSZAGOT ÉREZ fosomotív zsétével kezdődik!
bazmeg amikor a köcsög laux a fosomotív gettó dobossa kimmaratt kanadában, a buzeráns ifjúsági magazin (a komcsi hivatalos újság) sikoltozott, hogy ÁRULÓ! és a picsáján a farmerzsebén mutatták fotón a kanadaji zászlót, hogy mekkora áruló! kiafaszt és miafaszt árult el az ottan?! hogy ennyi jót tettek vele a faszszopó komcsik oszt a disszidálásával hogy elárulta őket! NABAZMEG!!!! szopjatok, köccsög kollaboránsok höhöhööööö!!
ÉS 70 MILLERT SZOPTAK A HASONSZŐRŰ TOLVAJSZAR KONGÓKÖCSÖGTÜL A LÓSZAR KONCERTJÜKÉRT EZEK A CSÓTÁNYFÉRGEK! ROSSZ PÉNZ NEM VÉSZ EL!!!!!
A BRUMMOGÓ MOTOROSFŰRÉSZ JÁRJA BÉ A FINGÓTOKAT RÜHES PARAZITÁK!!!

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
mögbásod á luvat gustikám, uccsinyfassza kuncörrt vótt a flesstül letekkerintve bázsmüg! a cikkonya végin

emmög filmocskám hvgnek fingszigetrül

$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
„leszekálták” a nagyszínpadról kongó-köcsög-müllert! mert szijámin 20-30ezer enber szokott lenni! –nyilatkozza ez a szarcsinbók szemrebbenés nélkül! hát helyette lesz szijámi színpad a szigetön bazmeg!! a jogos felháborodástól brutálisan sikoltozva csavarom le a kongómüller parókáját oszt szarok bele egy méteres lókolbászt az amúgyis fossalteli undorittó fejüregibe! ezt a kisstílű barmot!! lefingják nagynehezen a szargeci debil irritáló kamuegyüttesét a nagyszínpadról az 5ésfél kínjában káromkodó néző miatt – ami perrsze mint az egész szarralbaszott sziget, az ő személyes tulajdona höhöhöö – erre csinál egy saját színpadot, a Flash-t meg nagykegyessen visszaengedné zárózenekarnak – hát kúrjon valagon a saját undorító klónod te ostoba csótányféreg!!!! (melleslegessen a Flash-t NEM ENGEDIK fellépni a fingszagú volt fesztiválon, mert az ennek a törpedebilnek a vadászterülete!) éspersze az egész órjásfos a kamu szijámitáborból nőtt ki, misztifikál ez a hazug szar, nemám a napnapfesztivált lopta el a tolvaj judeopata kóserdisznaja, bele is döglött az eredeti szervező, a szép Tódor, ennek egy hulla az sömmi, a törpefing nagyelefánt szeretne lenni! ennek a szarnak a megskalpolt vörös parókája fejbőrrel együtt remekül mutatna egy Flash-koncerton! önkéntes adományként elfogadjuk! (azóta lekapatta a séróját ez a patkány, szálanként 6 dollárért fogja árulni az inka szekuriti a trágyasziget bejáratánál.)

%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%

órjásplakátot e szolíd fotóbul! telebaszni véle a várost egy csöndes hajnalon!
hagy ébreggyenek a zigasságra a zenberek!

$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

ezt a szégyent!

buzitalálkozó!!!!!!!!!!!

magyar?! könnyűzene?! főháboritto!!

*****************************************************************************************************************************

Dr. Máriás internyúja Drflash-sel bbbbbbbbb a38koncert fotogaléria
az a38 honylapján röpke regisztrácijó után olvasható is, de itten kényelmessebb, sőt egy részletes szemléltető ábra is húzódik a riport alján. Dr.Máriás honlapja

& itt van a disznó elásvaORTTférgek! ki a szaros kurva anyja az a K. R.? egy új spiclinemzedék nő fel az áldemokrácia bűzhödött levegőt kavaró szárnyai alatt. a helyzet ugyanaz, mint a komcsi(nyilas) feljelentgető időszakban! a szaros besúgó Kurva Rohadék monogramm feje búbja meg van simogatva. ezért áll minden! emnullás (magyarország lenullázva) szopós anyátokat elitférgek! Jó, a korai szockóban előfordult, hogy kényszerből köptek a népek, de mára genetikai elhivatottság és jó nagy adag büdöscsótányiznus köll ehhőz a „szakmához”.

łłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
a gyurcsokrácia és az orbokrácia két bűzhödt könnygáz szagú virága egy tőről fakad, melynek gyökerei
egy rádioaktív szarral teli csernobili pottyintósklozettba kapaszkodnak

RENDŐR!!! ÁLLAMOT!!! NEM!!!
kiccsköccsögg

RENDŐRÁLLAMOT NEM!!!!!

(bazzmeg kisbuzi a taknyomnyálamkönnyemet a divatos terrorkezeslábasomba köllött fújnom! ezér még a sapkádba szarok megájjcsak!)

Ésszel bazmeg enber! A Flash nem jobbosokkal van balosok ellen és fordítva, hanem
az ELNYOMÁS ellen, ami mint tuggyuk bazdalovat, MINDIG fentrül lefele irányul, merre másfele, bazmeg!
TÖKMINDEGY, hogy az elit most pont balosnak vagy jobbosnak mekegi magát, érdekli a disznó faszát! NA? Lejesett?
ELITELLENESEK vagyunk, na! ÉRTHETŐ?! A parasztvakítás pont a vízszintesnek hazudott függőleges viszonyokban van.

Az öreg tankosköccsög meg kitüntetést érdemelne, oszt 12 évvel fenyegetnek egy 70 éves daliját!
a hamis pátosz szarcsimbókja /köttőji etüd/ máma a legveszélyesebb tévút

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

dzégyelljed te is magad ostoba önhitt hernyó!
na, mit látott meg ez a kis buziköcsög? elárulom néktek, hű látogatójim: tarlós és katona/mikorka/kálmán seggbecsókját frantzijás pózban méghozzá!
igen meg is örült nékik jólláthatójan!

ujjabb 4vagy5 évre ez a mihaszna önimádó lopja a város idejét és főleg vagyonát, ugyi, féreg!
…és milyen ronda öröme van neki, mindent elárul a szaros jelleméről
ez valamilyen drogon van a viselkedéséről ítélve, vagy a hatalom (mint drog netán?!) ártott meg néki ennyire?
ó igen, ezis, azis, plussz a rengeteg szarevés rohadt tolvaj!!!

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Bazmeg, 56-ban is az utca harcolt, és hogy szétkúrták az ország legnagyobb közpénznyelőjét, a szaronpárolt főtévét, ezen meg nincs mit csodálkozni! A sok sikkasztó féreg majd szépen ráfogja a milliárdos lopásait a fosztogatókra! Nem mintha félniük kellene BÁRMILYEN SZÁMONKÉRÉSTŐL valaha is. Végre ez a szarrágó köcsög elit is fossant egy picinyt, NEMÚGYVANAZ kéremalássan!

Kedvencz történetem a megmozdulásokból, amikor „túlélési munkakapcsolat” (höhöhö!) alakult ki a négy beszart csótány között, ami abból állt, hogy a félelemtől ocsmányul visítozva seggenkúrelgatták egymást a tévészékház elrácsozott emeletén, amíg lejjebb ott tombolgattak a büfféfosztogató futtballhuligányok.
Kórkép a javából! Ez lesz a szőnyegalásöprésből BASZODALÁSSAN!

A társadalom zsírján vígan éldegélni – eddig lehetett, ide vezetett! Ezeket a zavargásokat a kilátástalanság és az elkeseredettség szülte, EZT kellett volna megérteni elitbarmok! Már most késő, így hát szopjatok és fossatok, ahogy köll!

Rohamrendőr bazdanyád, SAJÁT MAGADRA vagy uszítva!!! (ezeknek oszt ugathacc…egy teliszart nagy zöld kuka a közös vezérlőjük e bijorobotoknak)
A könnyed kis zavargások megtisztítják a város szellemi légkörét legalább mert nagyon ráfér!!!
Nehogymán emlékeztetnem köjjön olvasótábort egyik idevágó régesrégi jelmondatomra:

TÖKMINDEGY JOBBOS VAGY (vagy?!) BALOS, TE SZOPOD MEG SZAROS!

na most táncolhatod kedvedre a fajgyalázó násztáncodat te papos kis köcsög gyurcsány a hatalomra éhező patkányorbány haveroddal! kíváncsijan lessük! és minden tanulság le lesz vonva! egyébként meg ostoba partikulárista férgek, nézzétek már meg, hogy mindegyik ország hosszú időre (3-4 év) megroskadt az EU-ba belépésekor, sőtth a tagállamok is az euro pénznem bevezetésekor kissé.

$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

ezt kéne egy téglával agyonbaszni!
büdösköcsög mammonhoz könyörög
ez is mijattad van te szarfaszú végbélsipoly!
˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝


ez az önimádó barom 15 évig nézegette magát
a főpolgármesteri tükörben, közben persze szarrátömte
a zsebét a fostos kis díszrendszerváltó, a város meg tovább
repedezett, és végül napjainkra aprró atomjaira esett széjjel!
(könnyű volt a fullánktalan komcsik ellen játszani
az ellenállót, akkor csináltad volna, amikor még
levittek a pincébe fejbelőni, pozőrdisznó!)

ez a kretén óbudán baszta a legyet, színváltós kotonyban ugrándozott pártról pártra, addig-addig pofázott a szigetfesztivál ellen, amíg egy szép napon csurig nem szarták a puttonyát arannyal a KöcsögMüllerék, tehát az ő enberük most is! na errefel, baszodköcsög, ímélön vágtat nékem az innfo: ez a suttyóbarom a gerendai esküvőjén vót a hamistanu! eszkapki, ne a répát szoppogatni!

na, ez a sok szar még semmi, még csak most jön a java ebben a szőnyeg alá söpört mocsok kis országban! kapkodják majd a szaros buksijukat a tetvek! az önmaga trágyájáában kéjelegve forgolódó elit nemhogy tehetetlen BÁRMILYEN változás (toszomaszt katasztrófa a nemzeti ünnepen) esetén, de FEL SEM FOGJA azt. egymásra mutogat a sok önimádó kretén. kiút pediglen nincs, csak ezekre a fosokra lehet szavazni. most egy ideig nagy a kuss, aztán egymás között lepacsiznak mindent, ahogy eddig. és tovább kaszálnak a szarcsinbókok, semmi nem változik. MÁ MEGIN A KÉT SZAR KÖZÖTT VÁLASZTHATTOK! amúgy ungarisse módra! mer hogy én értékes voksomat egyik tengerimalacra sem adom, abbiztosis!
÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷

a hagyományos magyar feljelentgetés, mint e nemzet legundorítóbb tulajdonsága, sikeresen áttevődött a médiára, ezzel biztosítva önnön túlélését.
gratulálunk, ORTT! a fejlődés töretlen: Gestapo, Veres Hadsereg, AVH, ORTT
ezek a férgek megint a büdös buta amcsikat majmolják – ha ott szigor, akkor itt pláne, szervilizmus – szolgalelkűség

Itt élni jó!

$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

faszé’ köll vén tata létemre pofátlan kis reppercsótányokat abriktolnom?! többet vártam a társadalmi elismeréstől! mi vagyok én, tán mészáros? nem.
szarosfaszú törpebuziköcsögökkel foglalkozni sem érdemes! rápucsít a lófaszüléses biceglijére, oszt egybül assziszi, hogy a világtengely forog a szaros valagában! höhö! elit, mi, bazdanyádat! meg ne lássam, hogy arrabicceglizel, mer’ ledoblak egy féttéglával a lófasznyergedbül, oszt jusztis beletörik a metróalagútnyi mocskos ganyétárló valogadba! undorító mellébeszélés-mesterség – hát csak ennyi gyött le néked a niggerrepbül!? sohha ne a konkrétumot? soha ne a valóságost, takkonybuzerátor? úgy suhansz el a lényegek mellet, mint egy telifosott trágyaszállító kamijon a nagy rákóci spanyol gusztáv lovasszobra alatt, turhonya!és ami alexarabb az egészben: amiért elláttam a baját a buppaféregnek, érzékenylelkű ámde következetlen gittárosom, páter, kilép az ögyüttesbül! hát ennyit sikerült elérnie a kis szardugasznak!


*********************************************************************************

AZ EMBEREVŐ ÖRÖME
kittkatt klikk-klakk
na így örül az emberevő vérszívó óriásdisznó
(csányi „űberpoloska” sándor) – egy ország vérén hízott tonnásra a főuzsorás!!!!

LE KELL VÁGNI a faszba!!

osz’ mé’?! eppélda: ha lógsz hatvanezerrel a mocsokmammut ótépéjének, hát simán plusz negyvenezret leszed a vérszívó uzsorás baromállat!!!! egy nemzet lehet büszke rá! és akkor a ruszki maffiózó (magyarországi!!!!) leggazdagabb patkányról még szó se volt!!! az meg mér’ nincs hazaszorítva a szimbirszki pöcegödrébe innen?
/szaros-véres álmaidban – a lefagyott fülű hajléktalan/

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

MÍG ZSIDÓZSÍROS KENYÉRKÉMET A POFÁMBA BERAKOM / GŐRING S GÖBBELS CIMBORÁMMAL A WALŰRÖKET HALLGATOM

HARCOLJ
AZ ÚJ CENZURÁTUS ELLEN!

ortt –
asva –
artisjus –

ellenőrizni és lopni számolatlanul!

miért fosik az egész szájonlökött kisstílű médija ezektől a nulláktól? honnan van erre
a LEGÁLIS hatalmuk?!

censor, censor mögbaszom a szádat / cenzúrázzad a szaros anyádat!

ha kinyaltad az ÖSSZES segget / a szamárlétrán léphetsz EGYET!

ORTT ARTISJUS és ASVA / mindahányan jó’ meg lesztök basva!
ARTISJUS SZÉGYENFAL!!!

$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$€€€€€€€$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

PONDRÓFÉREG IDEIGLENESSEN LESZEDVE!!!! – perrel ($$$) fenyegetődzik –

ßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßß


faszt ocsmánkocc sunyigeci? inkább a rengeteg faszszopáson-seggnyaláson töprengenél egy kicsinyt, amelyeket oly „szívhezszólóan” művelsz te buta csótány! ez az a szar, ami semmit se szégyell!!!!!!
bazmeg te undorító véglény! aszittem, már senkit se muszáj a szarba gyaláznom, tévedtem patkány, a te rühesen csótányias szemléletmódodat KÖTELESSÉGE trágyába döngölnie egy morálissan magára valamit is adó tollforgatónak! Néked mindent lehet? A leánykáid lófuttatásának mélységében bármilyen méregerős társadalomkritikába belemélyedsz te sunyi kis végbélüzér???!!! Rég elvesztetted – vagy soha meg se volt – a kritikai látásmódodat, az aprópénz még a kloákád fényezésére sem elegendő – ott a helyed, ahol éppen most vagy!!! (a parasztvakító fingasztár trágyadomb legmélyén! a büdöskamu galandcinboráid kötepette, hányadék!) nem kaptá nagypénzes műsort a tévéganajoktul oszt bosszúbó lovatégecc debilköccsög??!! kihúzócc dísztüntetőnek az utcára? kit ijesztessz meg, és mennyire vagy hiteles, szarrágó??!!! nézz magadba oszt kussojjá te köpet!!!!!!!

UGGYE ESZTIS MEGMONTAM ELŐRE!

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

EGY MILLIJÁRDOSNAK IS JOGÁBAN ÁLL KIPUFFOGÓT BASZNYI!!!!! Sziget-reklám:

Hátizsákos, lengőhajú, fiatal neohippit tapizik
4 db. pitbullszerű tagbaszakadt szopadék
a K-híd belső oldalán, a motozás végeztével megkönnyebbült fejjel indul befelé a betonon, felülről-oldalról beúszik a képbe két vastag szívócső, az egyikre Kongó-Müller, a másikra Gerenda van applikálva, nagy vákuum keletkezik, a kis hippi zsebei kifordulnak és pénzét, értéktárgyait, brifkóját, később a hátizsákját, a trikóját is beszippantja a két cső, a fiatal beleesik a sárba, felirat:

Itt kúrd el mindened:
Mammon-sziget
2005

KATINCS KÖCSÖG!!! ennek a szarosfaszú törpesenkinek pediglen a veszteségesszigete révén egy dobozolt lambordzsíni autót küldött az olasz szegényeket támogató hivatal, hogy bassza szíven sajátmagát a büdösköcsög neohippi!!!!

qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqbazmeg lement a sickratman műsorában a képviselő funky, erre
kibaszták abból a sznobbercsótány tilosrádióból! cenzúra és fosógörcs! de legalább tisztult a kép,
ki kicsoda alapon. és hogy meg lehetett zsarolni ezeket a kis senkiket egy apró műsoridő-megvonással! maguk alá fostak-szartak! és kik ezek az
új regula szájonbaszott valagcsótányai, akik a magyar nyelv nevében szitává terrorizálják a médiát, az új főhatalmat kies országunkban? ki az az
ORTT és ki az az ASVA?! nem tudjátok? PONTOSAN a régi komcsi rendszer kultúrelitjének
a saját monopolista kultúrszarán degeszre hízott háttérférgeinek emberei (az artisjus gátlástalan kaszálói is). ezek gyűjtik be és osztják szét pofátlanul maguk között ma is a nehéz milliárdokat! közben VÁRJÁK a feljelentéseket, amit a fidelitas-feljelentőemberek, a régi híres besúgófamíliák leszármazottjai habzó fülekkel oda is rikácsolnak nekik. bazmeg, ez a kis tökönszúrt ORTT megszabta a tilosnak, milyen szavakig mehet el a trágárságban!!!!!!!!!! persze nem nyilvánossan bazzeg!! hát ez az az áldemokrácia, amitől minden áll, vagy visszafelé csúszik ebbe a tökönbökött kishazába!!!! a
politikai elitLÁTSZÓLAG kétlikú, baszomaszájukat!!! elkvaterkáznak ők az ország zsírján, aki meg ugatni mer, új móccer szerint a pofája befogatásra kerül! DE egy nyelvet (merem remélni) NEM LEHET KORLÁTOZNI, az akció visszarúg a pénzéhes kísérletezőre!

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Gyanútlanul gyalázkottam eggyet oszt nem kicenzúrázták! egy olyan prosztromantikus népköcsögséget czéloztam meg, amely a kis kultúrtahó hitler apró királyságának is alapját képezte: az operettszentimentalizmust! Erre figyelj, kedves zsidó, ez a kultúr-mélyrepülés okozta 6 millió rassztársad halálát! és ezen a vonalon gyopározik ködös tudattal még regeteg judejopata, netán újabb 6milijot szeretnének? kérdezem én kongóköcsög öregmüllertől, aki a picsák lapja hasábjain fejti ki legújabb tömeggyilkos ostobaságait! ugyanis a szélsőséges és éppen ezért (szélsőséges szeretet = gyűlölet – Pol Pot effect) már hazug szeretet gyorsan csap át ellentétébe, az ellenőrizhetetlen erőszakba! veszélyes víz a szentimentalizmus. kérem ezt észbe vésni.
100 szónoknak is egy a vége:
A SZENTIMENTALIZMUS ÖL!
(hogy az interneten is terjed az új cenzurátus, ez közigényt jelez számomra, atomizálódik egy énfosztó normaelvárás)
Végkövetkezetés: romantika = tömeggyilkosság
tökmindegy jobbos vagy balos / te szoptad meg szaros!
az állami cenzúra hiányában kialakul az
atomizálódott öncenzúra!

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

KONCERT!!a szóda kertben oktober 15. péntek!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a csókolom együttessel (hétker dob u. 19)

okt.15 a nyilas hatalomátvétel napja:


térdre nyilas pucsíttani,
seggenbüntet fityma rabbi!
tennap hallottam (m)értékadó judeopata körökben, hogy ez a szaroskurva bácsfi dijána is kok zsidó, mint a szabóalby, seggenburgerrul maggyarosittott! zsidó nemzsidó, baszottronda gusztustalan csótány, 1 kiló kokóval se tunnám korpásongyalázni, még ha úgy pucsítana is, mint a szálasi akasztás közben, ez a tény pediglen politikailag incorrect!
HA BESZOPOL MINDENT KISKÖCSÖG, A POLITIKUS LEVÁGJA A KISPÖCSÖD!!!!

˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘

há má semmi se szégyen somatakony?! összekevered a szarospicsádat az alagúttal, oszt beletolnád budapest ékességét, a lánchidat is?
az órjásplakátokra is rálengetted a trágyaszóró füstös valogadat vizuális környezetszennyező!
meddig? kérdezi a józan, kuttúrátt enberek közössége! még a salyát egérfarkadat is lófasznak tekinted?! hozzád képest büdösribanc anettke csak egy maszopatott bárány!

Akicsaka répák mellett silbakol, yo!
Előbb vagy utóbb meglakol, yo yo!

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

EZ A GUMÓ MIÉRT NEM HÚZ MÁN ANNYÁBA?
ASZT VÁRJA HOGY FASZ LEGYÖN A SZÁJÁBA?

a tyúkszaros magyar valóság:
másolat-sztárocskák
elviselhetetlenül hosszúra nyúló
pünkösdi kreténsége

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////


ezzel a taplóval az ország akaratlanul is (törvényszerűen?) a déli digó politikai vonalat választotta, az északi (csak kissé) szolídabb káposztazabáló náci helyett. szoplusconi irányzata egyet jelent a politika és a maffia összefonódásával. ez a tendencia a faszszopó orbánynál volt először megfigyelhető az országban, a nyugati mintára való (tényleges) áttérés óta. kiskovács is lovat váltott, mint ábra mutassa.
az orbányféreg pediglen akkor fogja újra megkapni a beosztását, ha a hatalmi ingára megintleg sikkerül fölganajoskodnia.
bazmeg köcsög! ennyire önelégült, a saját szarát csámcsogó ganajbogarat má’ rég láttam a trágyából előbújni! aszittem, az orbánycsótányná’ nem létezik gusztustalanabb féreg, de te vagy az! ügyesen bekapaszkodtál a haverod, a szerencsétlen meggyespite hátán a bársonyszékbe, jól teliszarod, lenyúlsz minden mozdíthatót, mint eddig is tetted, aztán elhúzol a kupori búvalbaszott kurvanyádba hátadon a dollárzsákokkal. te ostoba öntelt mocsok! ennyi erővel a kibaszott marinkó magda is lehetne miniszterelnök! újra beigazolódott a régi aranyköpés:
MINDEN POLITIKUS BŰNÖZŐ!
ja, és a lovat szopd le, ne a mikrofonyt!

 

Hihetetlen mélyrepülésben van politikusilag ez a lángokkal övezett trágyadomb kis ország! már albánia és a többi balkáni államocska rég megelőzte erkölcsileg! buta pofátlansággal ugassa a tévében, hogy nem szabad a közösbe belényúlni!
hát akkor mibül gazdagodott meg a szarosköcsög? miért törvényszerű szarországban, hogy a legundorítóbb amorális férgek csüccsenhetnek be a hatalomba? van egy konstruktív javaslatom a megoldásra:
szó szerint LEFEJEZNI a politikai, gazdasági, és kultúrális ELITET!(mint a faszszopó frantziják!) tekintet nélkül pártállásra és hovatartozásra! akkor levegőhöz juthatna az ország, ha megszabadulhatna a sok pökhendi öntelt ganajtúrótól, akik természetesnek veszik, hogy minden nekik jut és terem itten! magához térne a többi potenciális gané is, ha példaképeiket fejbeduffintanák egy visszhangos kis pincében!
nincs kire szavazni!
és ez a szomorú!
a hatalom köré olyan szűrőket kell építeni, hogy ne férhessen minden valagcsótány a kondér mellé.

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

EMBEREK!EZEKET A RABLÓ, FOGYASZTÓ-FOSZTOGATÓ CÉGEKET SAJÁT JÓL FELFOGOTT ÉRDEKETEKBEN AMENNYIBEN LEHET, NE HASZNÁLJÁTOK:
CORA, PANNON GSM, ANTENNA HUNGÁRIA, SZIGET KFT., HIT GYÜLEKEZET

NA ÉS aMATÁV, atársadalmi fejlődéslegfőbb hátráltatójaUNDkerékkötője!!

A képminőség terrorja a friss áramlatok kiszűrésének módja, áttételes cenzúra,
a protekcionizmus konzerválása a képiparban (is).
A kultúrelit módszere: nem elismerni, de lenyúlni, felhasználni és beolvasztani a művet, utána agyonhallgatással lehetetlenné tenni és eltüntetni a klikkenkívüli szerzőt (ötletgazdát).
A technikához való hozzáférés lehetőségét szakmai hozzáértésnek hazudják.

Szocijopata kutattok szerint a politikai és a gazdasági elit viszonylag kicserélődött a rendszarváltást bezárólag, de a kultúrális elit baszott egy jottányit is újulni!!!!! ezért élvezhettyük még mindig a minusz ZORÁNt,
Presszó Picit, Demjén ROZSIt, délhusú dzsonit,
és a sitteskurva Nyalatnai Szopoltát mint fungáló magyar sztárokat példájul.


&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&und&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

HÁT EZ A SZAROS (MINDENKORI) POLITIKAI VEZETÉS EBBEN A DEBIL KORRUPT TELISZART OPERETTWCBEN, MADZSAR- ORSZÁGON, ÁLLAT!!!!!M5!!!!
jön egy kis büdös féreg, a samsula, és alákapar az analfabéta ganaj egy olyan autópálya építési szerződést egy mocsok francia rablóbandával (a BOUYGUES-sel), akik 15 évre lebénítják a Dél-Alföld fejlődését! Ezért a samsulaféreg nyilván annyi lét tett zsebre, hogy máig kussol valami tetves trópusi nyaralóhelyen a korrupt véglény! Cserébe ráengedett az országra egy makacs rohadék élősdit (BOUYGUES), ami EURÓPA LEGDRÁGÁBB AUTÓPÁLYA-ÁRAIVAL ismétlem: 15 évre megbénította az ország egy részének, és ezáltal az egészének a fejlődését! Ez a szarláda például tutira megússza! Erre mit tesz az azóta működő három kormány ez ellen? Vegyesen SZOCBAROM és ZSIDESZES? KUSSOLNAK, MINT SZAR A FŰBEN, NA ÉS MIÉRT? MERT MINDEGYIK TÖKIG SÁROS LETT, MINDEN ÉRINTETT SZAR POLITIKUST LEFIZETTEK EZ ÜGYBEN, AZÓTA IS FOLYAMATOSAN! És ennek a mocsok aljasságnak a megkoronázásaképpen a valag élősdi cég ÉPÍTHETI TOVÁBB Szögedig a szerencsétlen autópályát! Ezért nehéz élni ebben a tetves szarrálopott országban!
POLITIKUS! LŐDD FEJBE MAGAD!
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

hát barom! szép kis tanítódra akadtál! ez a szerencsétlen szarevő maffiózó szolgál néked példaképül? siralmas! a gátlástalan szopottgombóc már rátenyerelt mindenre az országában, egyet fingik, és mindenki haptákban áll, törvényeket hozat, hogy ne lehessen a gengszter múltját vizsgálni, az összes újság és tv a koszos kezében összpontosul, ő meg vidáman butítja magához a rigózabálókat. erre törekszel te is? a váteszi, távolba borongó tekintetű népvezér, amely szerepet te erőlteted magadra, szerencsére már a 19. században elvesztette a hitelét és a jelentőségét is. erre gyúrsz, szaros focibuzi? feláll a pályán a két csapat, oszt labdarúgó meccset játszanak a parlamentben? ügyesen felkapaszkodtál a négyévente felédlengő hatalmi ingára, koszos kis ál-rendszerváltó! a köcsög meggyesinek legalább fingja nincs az egészről, elbankárkodik amíg lehet, de te tudatosan és hosszú távon űzöd az undorító hatalmi játszmáidat! egy ország boldogulását a jogászok-bankárok footbalmeccs szintjére ledegradálni – ez a te műfajod és szinted. szégyelld magad!

§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§

válasz egy csótányjellegű kritikus-tanoncnak, a népszabibul szalajtott orosházi csillának:
Debilke!
Hogy a szaros cikkentyűdet a klozettból indítod, ez is mutatja, hogy honnan kapaszkodtál be a sajtóba! Hány kivénhedt bértollnok lotyvadt farkán araszolva csiszoltad ilyen felületesre az ocsmány „stílusodat”, analfabetti?! Amihez nincs füled, arról mé varnyákolsz, szarosribanc?
„A bor okozta hallucináció-e” – hát baszod görényke, ha túliszod magad a rendezvény elején, mi a faszt vakarászol róla, sznobberka?
„a pódiumon szerepelőket viszont felváltja a Flash zenekar. Túlzás lenne állítani, hogy fergeteges sikert aratnak.” ribi! Melyik sarokban szoptad a szálas termetű beengedőember faszát a koncertünk alatt!?
„Ekkor már látjuk, hogy ezen az estén nem a zene fogja vinni a főszerepet.” Honnan ez a fejedelmi többes, szarevő kis kurva?
„a Kustirica-remek híressé vált betétdalát idéző pitbullterrier-féle cupp-cupp zene” – bazmeg írni is meg kéne tanúni, nemcsak mindig a szopásról venni a sántikáló hasonlatokat, bármilyen gyakorlott lehetsz is ebben a kísérőműfajban!
„Ha néhányan nem aggatnának magukra csillámos aranyhajat, és a büfé soványka szendvicskínálatát (az igazságosság kedvéért itt kell megjegyeznünk, hogy volt még tonhalas és vajkrémes is) nem egészítené ki lencse, észre sem vennénk, hogy itt most tulajdonképpen már megint egy új évet ünneplünk.” Vak tyúk is talál szendvicset! Ezért tart itt a madzsar újságírás! Jól bebasztál-beszendvicseztél a büfögőben, oszt rittyentettél egy kis „hagulatkát”, tahópicsa!
Kívánom az újévre, hogy legalább nőjél fel a kis feladatodhoz, vagy ha ez nem sikerül, HÚZZÁ VISSZA A KURVAIPARBA! Itt művelődhetsz egy kicsit, mert NAGGYON rádfér: http://drflash.hu

%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%

nyílt levelem a kicsiköcsi immc-reppercsótány mazsolához:

mazsolics (Mazsola fia), te szájbalökött kis vérbuzi!

amikor a koszos végbeledet sikerült nyújorkig a derekadra tekerve elcipelni, és becsöppentél abba a niggerbuzibárba, a rózsaszín tüllszoknyácskában előadott fülsértően magas visítozásod úgy begyütt a kis fehér valagcsótányokra kiéhezett szarosfaszú homárfekáknak, hogy amikor önmagadtól elszállva végre be tudtad fejezni a niggerfaszállító retkes buzivinnyogásodat, a vállukon cipeltek be a csurig teleszart-okádott vécébe, és a fingszagú deszkák fölött legalább negyvenen ünnepelték, hogy ilyen snájdig kis bélféreg került megint a répájuk alá. Te örömkönnyekben törtél ki nagy sikeredet a szétkúrt szaros valagadon át érzékelve. Ez adott ikletet későbbi színpadi trágyaömlenyeidnek is, szarospofa! Rugdosd a rongylabdát, a hangszálaidról úgyis visszapattan a valagadon keresztül, szarosköcsög! (megjelent a matula.hu-n)

%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%(sorminta)%%%%

..éppen hallom, hogy a szektás pajorból meg szõnyegkereskedõ lett, el is adott buziköcsög oszamának egy imaszõnyeget, ott helyben megvárta míg a szerencsétlen fanatikus imára pucsított rajta, hogy kipróbálja, na ez a sunyi mammonista meg egybõl ráröppent, és ahogy mesterétõl, a galandféreg sándorpásztortúl már önmagán sokszor megtapasztalta, brutálisan seggbetoszta szegény jóhiszemû barom terrorfõnököt! Így fonódnak öszze a kultúrák.

ŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁasokféregŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁ

…hát ez már halálsikoly-szerű köcsögség! Kongó-Müller nyilatkozta az mtv2ttőn: oly veszteséges volt a szaros szigete, hogy nem fog tudni a gyerekeinek tankönyvet vásárolni. Ez a cinizmusában is ostoba milliárdos patkány még önmagánál is hülyébbnek nézi az embereket, az önimádat trágyájába fulladt, leállt agyra jellemző ez a debil hazugság. Hihhetetlen törpelélek! És ez a nyomorult kis véglény önmaga istenítésében fetrengve röfög a saját szarból összeragasztott 4méteres emlékmű-torzója elõtt, magát hozsannáztatva a dollárjára körégyűlt valagemberkékkel. Rossz ezt látni! A világ összes undorító antiszemitizmusát egyetlen miazma okozza: Kongó Köcsög Müller!

$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$dollárbuzik$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

hát baszodalássan picinyem, ezen az ultrasznobber kis nűvészpicsán a faszom megáll, amit virgázik a szarbavaló idegtépő mázolvánnyal, ez a szoposzkowa MINDENRE hajlandó médijaügybe, hogy valagontolja egy médijaköcsög hypersenky, oszt pofátlanul magyarászkodik, hogy nemisúgywoltaz, száraz maratt tülle a korpássa! seggbetolt vagy nem, kisgörény?!

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

főódal